Szolgáltatás

Mennyit ér meg a biztonságunk és a kényelmünk?

A vizgazfutesszerelo24.hu webcímről arra asszociálhatunk, hogy a mai szerelőtársaságok (akik nem magányosan tevékenykedő szakik csupán, hanem sokoldalúbb, nagy csapatok) ezeket, a címben említett dolgokat szintén egy lapon kezelik. Egy dolog az, hogy például a gázszerelőnek mindent szakszerűen kell bekötnie, minden munkát nagyon gondosan elvégeznie, mert sok forog kockán, de ugyanakkor ezek a XXI. századi kényelmünkről is szólnak… Nem csak az alapvető szakmaiságról, ami nagyjából mindenkinél ugyanazt követeli meg, mert olykor államilag van szabályozva.

Ott van például a vízszerelő is, szintén a vizgazfutesszerelo24.hu-nál… Ő sem csak alap dolgokat végez el, már régóta, ha egy magánlakásba hívják. A mai embernek már számos igénye, kívánalma lehet – sokszor már pusztán a luxust élveznénk otthon egy „vizes eszköz” által, de ezeket is szakszerűen kell attól még megcsinálni, nem csak a csapokat, vagy a fürdőkádat. A vizgazfutesszerelo24.hu a kiváló vízszerelő árak miatt jött szóba nekem, és elsősorban tényleg maga a vízszerelő miatt, de nagyon örülök, hogy itt mást is megtaláltam, egyetlen ernyő alatt. És még inkább örülök, hogy hiába egységes a szolgálató, mégsem egyetlen, számomra ismert szerelőtől függök eztán majd. Hanem egy komolyabb csapattól, akik 24 órán belüli gyors, papírozott munkavégzést ígérnek, garanciával, és minden eleméből az egésznek a megnyugtató profizmus árad. Van elég emberük, de minden emberük ugyanolyan tapasztalt. Úgy lőtték be a kapacitásokat, hogy ne csak X számú munkát tudjanak elvégezni, hosszú várólistára felvezetve őket, és aki már nem fért ebbe bele, az menjen máshoz… Hanem ők mindenki számára opciót akarnak jelenteni. Egy egész megyére oda akarnak figyelni, még pluszban, a főváros mellett. És nem késői időpontot kapunk tőlük soha, hanem ígérik (és meg is tartják, aminek biztosítéka az, hogy régóta népszerűek a szakmában), hogy ha valami komoly anomália következett be a házunkban, akkor kiszállnak, amint tudnak. Nagyon rövid időn belül!

Nekem anno nem hirtelen felmerülő problémám volt, hanem mint mondtam, kedvező vízszerelő árak után kutattam, de valóban maga a megvalósult sokoldalúság, ami ezen a helyen, a vizgazfutesszerelo24.hu-nál fogadott.

Nem gondoltam volna, hogy a vízszerelő bárhol lehet olyan sokoldalú, hogy még csatornatisztítás és ilyesmi is lehetséges nála (ott, ahonnan csőtörés miatt ugyanúgy hívhatunk szerelőt, mint egy bojler javításához – ezek a valóságban nagyon-nagyon különböző munkák –), szóval megfogtam az Isten lábát! Van egy olyan aloldal náluk, aminek főcíme a „Csatornázás, csatornaszerelés magas fokon”, és itt láttam, hogy még csak nem is kizárólag a szennyvízelvezető csatornához értenek… Hosszabban írnak az eső-vízelvezetés módjairól is, na és itt fejtik ki, hogy mi okozhat olyan jellegű dugulást, amire én is gyanakodtam nálunk. Mert igaz, hogy manapság olyan durva nyári esők vannak, hogy nem akkora vízmennyiséget kell már elvezetnie az ilyen helyeknek, amire régen kitalálták őket, de azért nekünk egyre feltűnőbbé vált kisebb zivataroknál, sőt már tavasszal is, hogy már nem bírja sokáig a kinti rendszer.

Azóta, hogy jöttek, azonban nincs probléma. Kaptam mindenféle „igazolást” arról, hogy itt dolgoztak, olyan számlát is kibocsátanak, amit a biztosító is elfogad, mindenféle javítás esetén, szóval a korrektség és a profizmus tényleg maximális! Hogy fokozzam, még mindig a csatornáknál maradva, látom azt is, hogy áttérnek rövidesen a leírásokban a légcsatornákra szintúgy. Tényleg komoly élmény összességében ennyi szolgáltatásról egy helyen olvasni, és látni, hogy ezeket a típusú szereléseket aztán mind el is végzik, ők maguk! Az én tippem is ez a társaság lesz mostantól mindenki felé, aki ilyenekről kérdez.

Back To Top