Webáruház

Mágneses rajztábla

Ovi vagy suli? Mindegy! A táblás játéknak párja nincsen! Mehet a plüssök, játékautók vagy babák tanítása. Összeülhet az “osztály” és kezdődhet a tanóra, vagy éppen a rajzolás, alkotás. Mindez kellő könnyedséggel és örömmel. Ennél nem is kell több a játszás felemelő élményéhez!

A fa játékok aratnak!

mágneses rajztábla az egyik legkedveltebb játék, már óvodás kortól kezdve, s bizony ez a szerelem jócskán átnyúlik az iskolás időszakra is. Hiába. Aligha akad annál izgalmasabb elfoglaltság, mint amikor a lurkó átélheti a tanító nénivé vagy tanító bácsivá válás szabadságát. Amikor a kedvenc játékok sorban állva, ülve hallgatják a tanórát, vagy éppen amikor a képzelet szülte alkotások, ha nem is széles vásznon, de táblán köszönnek vissza a nagyérdeműre!

A fa táblák nemcsak tartósak, hanem kifejezetten szépek, többek között ezért is annyira keresettek. A legkisebb variáció mindössze 65 cm, azaz még a legkisebbek is könnyen felérhetik és élhetnek a táblára rajzolgatás lehetőségével.

Minden éremnek két oldala van, tartja a régi mondás, s hogy hogy jön ez ide? Úgy, hogy a táblának is két fele van. A feketére krétával, a fehérre, ami mágneses, speciális filctollal lehet firkálni. A négy színes kréta és az egyedi filctoll a csomag részét képezi. Ráadásul a táblafelek letörölhetőek, szóval a rajzolásnak semmi sem szabhat határt.

Mire jó még a tábla a gyerekek alkotásainak megörökítésén kívül?

A mágneses rajztábla állványa natúr fa, ugyanakkor az oldalai színesek. És hogy ez miért olyan jó hír? Azért, mert így észrevétlenül a színek tanulása is teret-helyet kaphat a lelkesen rajzolgató gyerkőcök mindennapjaiban. Ha pedig vége a mókának mára, akkor a tábla pikkpakk összecsukható, tehát még helytakarékosságban is verhetetlen. Ami egy különösen zsúfolt gyerekszobában mindenképpen pozitívum.

A tábla alján egy tálca található, amibe könnyen betehetőek a rajzeszközök. Úgyhogy esélytelen a kréták, és filctollak elvesztése. A mágneses felületen amúgy bármilyen mágneses betűk, számok, képek és egyéb kiegészítők elhelyezhetőek, így aztán a jövőben tovább bővíthetőek a lurkók ismeretei. Legyen szó írásról, vagy olvasásról ez a hasznos kis kellék jó szolgálatot tehet, túl persze az alkotás, firkálás, rajzolgatás vagy éppen “tanítás” élményén. Ami amúgy pótolhatatlan, és amiből észrevétlenül is rengeteget tanulhatnak a gyermekek.

A tábla egyszerűen átfordítható, aminek hála akár segítség nélkül is élvezhetik a gyerkőcök a játszás szabadságát, no meg persze a rajztábla sokoldalúságát.

Back To Top