e robogó
Szolgáltatás

LVNENG LX06 e robogót lehetetlen nem szeretni

A LVNENG brand már megbizonyította, nem ismer kompromisszumot, ha a mindent felülíró minőség kerül terítékre. Tökéletes bizonyítéka ennek az egyik legújabb modellje, a LVNENG LX06 e robogó, a Vespa külső jegyeire emlékeztető, csodaszép áramvonalas modern jármű. A nagyteljesítményű elektromos robogó vezetéshez természetesen szükséges jogosítvány meglétei, mivel a besorolása szerint az 50 cm3 kategóriába esik, B dokumentum megléte nélkül nem vezethető.

A LVNENG LX06 e robogó alapvetően városi és elővárosi alkalmazásra termett, ám a nehezebb terepen is megállja a helyét, hála a nagyteljesítményét biztosító 2 kW szénkefe nélküli Bosch motorjának. Az akkumulátor elismerésre méltó teljesítményt kölcsönös a szóban forgó modellnek. A LVNENG LX06 e robogó kivehető Li-ion akkumulátorral van ellátva.

Ami kigazán különlegessé teszi ezt a modellt, hogy egyszerre 2 akkumulátor is elfér ebben. Ezeket nem párhuzamosan, hanem külön-külön üzemeltethetjük. Mivel 2 akkumulátora is van, a hatótávja pazar, akár 100-120 km-t is megtehetünk a robogóval, mindezt az akkumulátorok egyetlen töltésével. A töltési idő is rendkívül alacsony, alapvetően 4-6 óra alatt teljesen feltölthetőek.

A szóban forgó e robogó fékrendszere is rendkívül biztonságos, elől és hátul hidraulikus tárcsafékeket találunk. A fényszórók LED világítással rendelkeznek, a robogó hátul integrált LED lámpával rendelkezik. A robogó három sebességfokozatú és ahogy az már lenni szokott a minőségi modellek esetében, riasztóval és eltolás elleni védelemmel szintén fel van vértezve. Ráadásul a beépített hangszórója Bluetooth-szal irányítható.

Back To Top