hurghada nyaralás
Szolgáltatás

Látnivalók a Hurghada nyaralás ideje alatt

Hurghada varázslatos világát minden utazónak érdemes felfedeznie. A lenyűgöző tengerpartok, a gazdag víz alatti világ, a luxus üdülőhelyek és a sivatagi kalandok egyaránt felejthetetlenné teszik az itt töltött időt. Legyen szó pihenésről, kalandról vagy kulturális élményekről, egy Hurghada nyaralás alkalmával minden igény kielégíthető. Készüljünk fel egy életre szóló utazásra és fedezzük fel az Egyiptomi paradicsomot!

Milyen helyeket érdemes felkeresni a Hurghada nyaralás során?

El Gouna El Gouna egy luxus üdülőtelepülés Hurghadától északra, amit gyakran az „Egyiptomi Velenceként” emlegetnek. A város mesterséges lagúnái és csatornái között sétálva egyedülálló élményben lehet részünk. El Gouna számos elegáns étteremmel, bárral és bolttal büszkélkedhet, valamint golfpályával és luxus szállodákkal várja a látogatókat. Marina Boulevard Hurghada új kikötője, a város egyik legnyüzsgőbb része. A kikötőben sétálva megcsodálhatjuk a luxus jachtokat és élvezhetjük a különféle éttermek és kávézók nyújtotta ínyencségeket. Az éjszakai élet kedvelőinek számos bár és klub kínál szórakozási lehetőséget.

Sziget kalandok a Hurghada nyaralás alatt

A Hurghada nyaralás alatt a Giftun-szigetek sem maradhatnak ki a meglátogatásból. A Hurghada partjainál találhatók szigetek népszerű célpontjai a hajókirándulásoknak. Az itteni vizek ideálisak a sznorkelezéshez és a búvárkodáshoz, a fehér homokos strandok pedig tökéletesek a pihenéshez. A szigetek nemzeti park részei, így a természeti szépségek megőrzése kiemelt jelentőségű. Mindez pedig csak egy része azoknak a látnivalóknak, amiket a Hurghada nyaralás alatt megcsodálhatunk. Igyekezzünk minél többet felfedezni ezekből.

Back To Top