Szolgáltatás

Gree klíma akció

Előre leszögezzük cikkünk nem egy újabb Gree klíma akciót óhajt a gyanútlan közönség torkán lenyomni. Sokkal inkább egy fontos összefüggésre hívja fel a figyelmet. Ön milyen klíma márkákat tudna sorolni egy perc alatt? Talán ez a kérdés kicsit riasztóan hangzik, de egy nagyon fontos ellentmondásra világít rá. Talán Panasonic, LG, Bosch, Whirlpool? Ezek azok a nagy nevek, amelyek mindenkinek beugranak, ha bármiféle elektronikai cikkről van szó, és nyilvánvalóan nem méltatlanul. Vagy mégis?

Ennek a kérdésnek a megválaszolására írjuk ezt a cikket, melyben egy kiváló ár-érték arányban kapható, ám méltánytalanul háttérbe szorított márka képviselőjét, a Greet szeretnénk Önöknek bemutatni, és azoknak, akik a cikk végéig velünk tartanak egy meglepetést is tartogatunk.

A cikk elején bemutatott kontradikció nem más, mint a nagy márkákat korul lengő miszticizmus, mely szerint a Panasonic, mint márkanév, mint dizájn, mint marketing üzenet, jobb minőségű és sokkal megbízhatóbb terméket hivatott a nagyközönség figyelmébe ajánlani, mint egy méltatlanul alul-reprezentált kis márka.

A legtöbb esetben a nagy márkákat és a kis márkákat ugyanott gyártják, ugyanazontól az ellátóktól szerzik be az alkatrészeket, és ugyanazontól a minőségügyesektől veszik át a készárut. Ez annyit is jelent, hogy sokszor egy nagy márka, és egy kisebb, és ismeretlenebb márka valójában semmiben sem különbözik egymástól. A nagy márkákat azonban könnyebb eladni, hiszen jobb a mögöttük álló marketing, magasabb a reklám büdzsé és ebből kifolyólag sokkal jobban hallhatóüzeneteket adnak át.

Természetesen minden cég igyekszik azt elhitetni a vásárlóival, hogy az általuk felkínált eszköz a legjobb minőségű, és ezeknek különböző platformokat találnak ki, mellyel az emberek figyelméig juthatnak. Ezt hívjuk úgy, hogy marketing és ezzel önmagában nincs is semmi probléma. Az azonban nem fair, hogy csak egy divatosabban behirdetett logó és arculat miatt legyen egy márka sokkal drágább, mint egy társa, mely ugyanabban az összeszerelő üzemben készült, és ugyanolyan minőséget tud felmutatni.

A most akciós Gree klímák kifejezetten kimagasló minőséget hoznak, és számtalan kivitelben elérhetőek az inverterestől, a légcsatornázható, a parapet és az álmennyezeti kazettás kivitelig. Magyarán szólva ugyanazt a minőségű és mennyiségű variációt vonultatja fel, mint a nagy márkák, sokkal gazdaságosabb áron! Emellett a Gree klímái most akciósan még olcsóbban kerülhetnek beépítésre Önhöz is.

Klímavásárláson gondolkodik? Miért hagyná magát átverni a nagy cégek marketing propagandái által? Válasszon egy olcsó, ám hatékony és szuper minőségi megoldást! Válassza velünk a Gree márkát!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és klímát szeretne vásárolni, úgy bővebb információért kattintson ide!

 

Back To Top