Webáruház

Egyedi pólók ajándékba – megtaláltam a tökéletes megoldást

Az egyedi pólók ajándékozása egyre nagyobb divat, sőt, egyre többen készíttetnek egyedi pólókat önmaguknak, szeretteiknek, akár olyan rendezvényekre is, mint egy legénybúcsú vagy lánybúcsú. Az egyedi pólókkal kapcsolatban azonban érdemes pár dologgal tisztában lenni.

Például a minőségre is nagy hangsúlyt kellene helyezni, hisz fontos, hogy ha már pénzt adunk valamiért, akkor az a póló legyen jó anyagból, ne nyúljon ki, a minta ne töredezzen, ne kopjon el egy-két mosás után. A póló készítés nem egyszerű mutatvány és bár vannak házi készletek is, amikor otthoni nyomtatóra tudunk speciális papírra nyomtatni, aztán a mintát pedig rá tudjuk vasalni a pólóra, azonban inkább a tartósabb és minőségibb megoldásokat keressük.

Ilyen pólókat kínál a lolmarkt.hu, ahol az ajándékkereső igen nagy segítségünkre lehet a választásnál, hogy ne vesszünk el a több ezer minta között. A póló készítés nem egyszerű dolog és tudják ezt a lolmarkt.hu-nál is, ahol nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre. Ez egyaránt vonatkozik a nyomtatás minőségére és a póló minőségére is. Fontos, hogy ezeket a pólókat lehetőleg kifordítva és maximum 40 fokon mossuk és vasalni is úgy vasaljuk, hogy a minta és a vasaló közé sütőpapírt teszünk.

Méretben, színben, fazonban és mintában is rendkívül széles kínálattal találkozhat az, aki ellátogat a lolmarkt.hu-ra. Aki pedig nem igazán kedveli az online vásárlást, az személyesen is felkeresheti a lolmarktot, hisz az ország 13 pontján üzletet is üzemeltetnek, itt is meg tudjuk nézni, hogy milyen minőségről is van szó. A méretekkel kapcsolatban egy igen pontos mérettáblázat lesz egyébként segítségünkre a vásárlásnál, amennyiben azonban mégsem lenne jó a méret, akkor sem kell elkeseredni. 14 napon belül van lehetőség az ingyenes cserére, ez a folyamat pedig úgy zajlik, hogy jelezzük a csere igényét, és amikor az új termék megérkezik, akkor a futárnak átadjuk a hibás méretű terméket, még csak azzal sem kell foglalkoznunk, hogy megcímezzük a csomagot.

A póló készítés  mestereit keresve hamar rátalálhatunk a lolmarkt.hu-ra, ahol számos minta és szín közül választhatunk. Filmes, hobbis, foglalkozásos pólókat ugyanúgy találunk, mint olyanokat, melyeket akár Valentin-napra is adhatunk ajándékba. Ha magas minőséget keresünk, akkor mindenképp itt érdemes válogatni. Nem is beszélve a gyorsaságról, ami szintén a lolmarkt.hu mellett szól. Ha megrendeljük a terméket, már egy-két napon belül a kezünkbe is kaphatjuk a csomagot, ami igazán jó hír azoknak, akik az utolsó pillanatra szokták hagyni az ajándékvásárlást.

Back To Top