Szolgáltatás

Az interneten ma már minden megtalálható

Az internetnek köszönhetően, ha nem tudunk valamit, akkor csak beírjuk a kereső mezőbe a kérdésünket vagy amire kíváncsiak vagyunk és máris megkaphatjuk a választ. Pár évtizeddel ezelőtt ez nem így működött. Ha az emberek kíváncsiak voltak valamire, akkor elmentek a könyvtárba vagy megkérdeztek olyan embereket, akiknek nagy tudásuk volt a témában. Ha biztos választ szeretnénk kapni, akkor ebben az esetben ma is akkor járunk a legjobban, ha szakértőket kérdezünk a témában. Hiszen véleménye mindenkinek van és előszeretettel osztjuk meg másokkal. Laikusan is adunk tanácsokat olyan témákban, amikhez szinte semmi közünk nincs. Éppen ezért, amennyiben használható tudásra van szükségünk, olyan emberektől kérdezzünk, akik értenek is az adott témához. Ekkor járhatunk a legjobban.

Ha beírjuk a keresőbe, hogy mi az energetikai tanúsítvány, akkor egyből kapunk is választ rá. Nagyon sok vállalkozás foglalkozik energetikai tanúsítványok készítésével, ezért alaposan végig kell gondolni, hogy kire bízzuk ezt a feladatot.

Az Ecoteam oldaláról is pontos tájékoztatást kaphatunk erre: mi az energetikai tanúsítvány és emellett még jó pár felmerülő kérdésre is. Az árakról is tájékozódhatunk, illetve a szolgáltatás pontos menetéről is.

Ha gyors megoldásra van szükséged, mert most tudtad meg, hogy az ingatlanod eladásához energetikai tanúsítványra is szükség van, vagy egy pályázatot szeretnél beadni, amihez ez a dokumentum is kell és nem szeretnél kifutni a határidőből, akkor a legjobb helyen jársz.

Az Ecoteam olyan gyorsan dolgozik, hogy akár már másnak a birtokodban lehet ez a tanúsítvány.

Mit kell tenned, ha megszeretnéd bízni az Ecoteam csapatát a tanúsítvány elkészítésével és hogy nézne ki a közös munka?

  1. Vedd fel a kapcsolatot velük telefonon vagy a honlapjukon található űrlap kitöltésével.
  2. Telefonon felteszik a munkájukhoz szükséges legfontosabb kérdéseket, és egyeztettek egy időpontot, amikor a helyszíni felmérést el tudják végezni.
  3. Kiérkeznek az ingatlanhoz és minden mérést elvégeznek.
  4. Az irodában az adatok alapján elkészítik az ingatlanod energetikai tanúsítványát, és a futár másnap ki is viszi neked.

Csupán négy lépésből meg is van az egész. Nem hangzik bonyolultan ugye?

Ennek ellenére sok cég mégis hosszú határidővel dolgozik. Ha nem szeretnél várni és minél előbb szükséged lenne a tanúsítványra, mert köt a határidő vagy minél hamarabb tudni szeretnéd az ingatlan energetikai besorolását, akkor választ az Ecoteam-et.

Sok magánszemély és vállalkozás választotta már őket, és mind elégedettek voltak a szolgáltatással. A honlapjukon az ő véleményüket is elolvashatod.

Bízd profikra a munkát! Az Ecoteam nem fog csalódást okozni.

Back To Top