Webáruház

Amit Bumbu the Original rumról tudni érdemes

A Bumbu the Original rum a Bumbu rum Company terméke, akik büszkék arra, hogy a rumkészítést a hagyományoknak megfelelően végzik, ennek eredménye pedig egy hiteles és a tradíciókat követő minőségi rum, a Bumbu the Original. A Bumbu Original a 17. századi tengerészek eredeti receptje alapján lett megálmodva. A bumbu az igazi kézműve rum, melynek megalkotói a Nyugat-Indiaiak voltak, akik karibi hozzávalókat is kevertek a rumba.

A Bumbu the Original rum készítése során is ugyanezek a tradícionális fűszerek kerülnek felhasználásra, így érthető az original jelző. A lepárolt rumok Kentucky hordókban kerülnek érlelésre 15 évig, a végeredmény pedig egy igazán prémium minőségű spiced rum. Már illatában is érezni az édes fűszerek aromáját, a fahéjat és a vaníliát. Ízvilágba összetett, a menta, a fahéj és a csokoládé zamatai mellett az égetett cukor, a méz és a vanília íze is érződik. Fogyaszthatjuk önmagában is, hiszen páratlan az ízvilága, de koktélba keverve is javasolják.

Hol tudjuk beszerezni a Bumbu the Original rumot?

 A Bumbu the Original rum már Magyarországon is kapható többféle kiszerelésben. A boltok ritkábban találkozhatunk vele, ám az ital webáruházak kínálatában már régóta megtalálhatjuk. A Bumbu Original a márka zászlóshajója, ez a legkeresettebb és a legnépszerűbb. Ha meg szeretnénk kóstolni ezt a páratlan ízvilágú prémium rumot, akkor a webáruházak kínálatát érdemes böngészni, például az italkereso.hu oldalét, ahol többféle kiszerelésben is berendelhetjük. A rumkedvelőknek érdemes tenni a Bumbu the Original rummal is egy próbát, akár önmagában, akár koktélba keverve. Ha önmagába fogyasztanánk, akkor szobahőmérsékleten vagy enyhén behűtve fogyasszuk.

 

Back To Top