fehérarany nyaklánc
Webáruház

A fehérarany nyaklánc mindenhez passzol

Amikor ékszerválasztásra kerül a sor, akkor sokan a színek szerint döntenek. Nem véletlen, hogy a fehérarany nyaklánc a keresett termékek közé tartozik, mivel az ezüstös színe sokak kedvence. A hagyományos sárga arany inkább az idősebb korosztályhoz passzol, bár sok márka megpróbálja visszahozni. Mégis, ha megnézzük az ékszereket, akkor a többség inkább az ezüst mellett teszi le a voksát, mivel a csillogó, szürkés árnyalat sokkal jobban passzol a többi ékszerhez.

Egy fehérarany nyaklánc mellé még mindig tehetünk sárgát vagy rózsaszínt, ugyanakkor könnyebb a tisztítása. Például, ha az ezüstre gondolunk, akkor mindenki tudja, hogy milyen hamar befeketedik. Pár hétig a dobozában hagyjuk, és egy teljesen más ékszert kapunk vissza, amit csak egy alapos tisztítás után vehetünk fel megint. A fehérarany azonban nem lesz fekete, évek múlva is megőrzi a gyönyörű színét. Nekünk csak arra kell figyelni, hogy néha átmossuk egy kis szappanos vízzel, bár egyesek szódabikarbónás fürdőt szoktak készíteni. Pár perc áztatás után még csillogóbb fehérarany nyakláncot kapunk, ami tovább fogja ékesíteni a nyakunkat. Ugyanez igaz a különböző medálokra is, hiszen ma már azt is választhatunk az ékszerhez.

Ha nyakláncról van szó, akkor viselhetjük a vékony láncot valamilyen aranyos és ízléses medállal, vagy pedig a vastagot medál nélkül. Igazából a viselőjének kell eldönteni, hogy melyik megoldást választja, bár azt érdemes tudni, hogy mindig hosszútávra gondolunk. Vegyük meg azt a fehérarany nyakláncot, amelyik a legjobban kifejezi az egyéniségünket és a gondolatainkat, hogy soha ne unjuk meg a viselését.

Back To Top